Luden | Hippe cocktails op Plein Den Haag

Luden | Hippe cocktails op Plein Den Haag

Ben je in Den Haag dan kun je het Plein natuurlijk niet ontlopen. Sinds jaar en dag is deze locatie bekend vanwege haar vele grand cafés en vele terrasstoelen die het straatbeeld bepalen. En als je dan toch graag wilt lunchen in het hart van de Nederlandse democratie, kan dit niet beter dan naast de Tweede Kamer, wie weet deel je de ruimte wel met Mark Rutte of een verslaggever van de NOS. Op het Plein moet je daar niet raar van opkijken. Maar goed, zoveel keus waar moet je dan gaan lunchen.

Plein Den Haag

Vanwege het massale en de vele toeristen mijden wij zelf meestal het Plein als het gaat om eten. Voor een goede cocktail of biertje met een goede borrrelhap is deze locatie wat ons betreft wel heel geschikt. Luden nodigde ons uit om hun cocktails te komen proeven. En als we er dan toch zijn prikken we gelijk even een vorkje mee. We wilden graag langskomen op een zonnige dag, helaas werd ons dat niet gegund. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen cocktails kunnen drinken.


Luden’s cocktails

Maar liefst 16 verschillende cocktails staan er op de kaart, negen verschillende gin tonics en vier mocktails, WOW! Zoveel keuze wat kies je dan op zo’n zaterdagmiddag. Het is nog vroeg en om tijdens de lunch al meteen cocktails te gaan zitten drinken, liever een mocktail. Voor we het wisten hadden we het al gezegd, eenmaal besteld keken we elkaar even aan. Nog nooit bestelden wij een mocktail, ach ja. Eens moet de eerste keer zijn. Tegelijk met een salade geitenkaas en broodje pikante kip werd een Nojito (alcoholvrije Mojito) en Freaky Strawberry Martini geserveerd. Zo’n alcoholvrije cocktail geeft toch net die kleine upgrade aan je doorgaans standaard lunch, en dat smaakte. De volgende keer komen we terug voor de gin tonics en alcoholische cocktails, maar die drinken we dan wel op het megagrote, door zon overgoten terras. Luden is zeker in de zomer, wanneer je op zoek bent naar een toffe plek in de zon om je cocktail te nuttigen een Haagse hotspot!

Impressie


Gegevens

Openingstijden

Prijsklasse

Bedrijfstype

Plein 6-7 Ma: 09:00 tot 00:00 €€ Grand café
2511CR Den Haag Di: 09:00 tot 00:00
070 360 1733 Wo: 09:00 tot 00:00
https://www.ludendenhaag.nl Do: 09:00 tot 02:00
Vrij: 09:00 tot 02:00
Za: 09:00 tot 02:00
Zo: 10:00 tot 00:00