About

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER DE MENSEN ACHTER THE HAGUE • HIP • HOTSPOTS

Leuk dat je meer wilt weten over The Hague • Hip • Hotspots. Op deze pagina vertellen wij je alles over het ontstaan van onze blog en vertellen we wat meer over de mensen achter de pagina.

Den Haag mag weer gezien worden! Het heeft even tijd gekost maar inmiddels weten startende ondernemers dat naast Amsterdam en Rotterdam ook Den Haag een hippe stad is op het gebied van horeca. Steeds vaker zagen wij dat er nieuwe hippe restaurantjes en koffiebarretjes openden. Dat niet alleen, ook de grote concepten als foodhallen en restaurants als Mama Kelly die zich buiten het centrum weten te vestigen op industriële gebieden als de Binckhorst zijn in opkomst. Wij (Stéphanie en Bram) vinden dit net als vele inwoners van Den Haag te gek. Maar niet elke nieuwe horecazaak kondigt zichzelf groots aan. Hoe kom je nou in aanraking met deze horeca? Daar zijn wij voor! Wij proberen zoveel mogelijk van deze zaken te bezoeken en voor jullie in beeld te brengen. We hebben veel oren en ogen in de horeca en weten dus veelal wat er gebeurd. Uiteraard niet altijd, maar dan hebben we onze volgers gelukkig nog die ons wijzen op nieuwe hippe zaakjes.

Wie is Stéphanie Kosterink-Beld?

Geboren in Parijs, spreekt geen woord Frans en is gek op een goede truffelrisotto of goede pasta. Vanaf dag één als inwoner van de grote stad verliefd op de leuke winkeltjes en kwalitatief goede horeca. Meegesleurd in het project van The Hague • Hip • Hotspots door Bram, maar inmiddels weet ze zelf de nieuwe ondernemers in de stad goed te vinden. In haar huidige functie als Project Manager bij het World Forum ontving ze onder andere belangrijke influencers in de wereld als Barack Obama en Angela Merkel.

Wie is Bram Kosterink?

Geboren en getogen in het Oosten van Nederland, maar voelt zich inmiddels een Hagenees. Je kunt hem wakker maken voor een goudbruin kippetje of een sappige hamburger. Net als Stéphanie vanaf dag één als inwoner van Den Haag fan van de diversiteit aan horeca en winkels. Op zijn fiets bezocht hij als voormalig horeca adviseur alle horeca in Den Haag en werkte hij onder andere mee aan de nieuwe horeca visie van Den Haag. Inmiddels is hij werkzaam als Sales Manager bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Passie voor horeca is een understatement. Hij is nieuwsgierig naar wat ondernemers drijft en opent het liefst ooit nog zijn eigen zaak in Den Haag. Tot die tijd doet hij zoveel mogelijk inspiratie op en deelt deze maar al te graag met jullie.