Brody’s American Taphouse | De Haagse bier hotspot

Brody’s American Taphouse | De Haagse bier hotspot

Den Haag heeft er een nieuwe hotspot bij, eentje voor de bierliefhebbers! Brody’s Amercian Taphouse heeft maar liefst 25 verschillende craft bieren. Van het interieur tot aan de bieren, hier beleef je het echte Amerikaanse gevoel. Een hotspot dus die ook zeker de Amerikaanse expat zal aanspreken.

Concept Brody’s American Taphouse

Brody's American Taphouse

Een Amerikaans café waar de bar het niet te missen middelpunt vormt van de zaak. Het opvallendste, de maar liefst 25 verschillende tappunten met daarboven de grote menukaart. Alle bieren zijn te bestellen in een proefglas of “normaal” glas. Dus heb je keuzestress dan zijn de proefglazen de ideale uitkomst voor jou. Welke bieren zijn er dan verkrijgbaar?

Brody's American Taphouse

Van een ‘American’ Taphouse mag je verwachten dat de meeste bieren afkomstig zijn uit de VS. Dit is ook het geval, Amerika kent namelijk talloze microbrouwerijen en worden bij Brody’s geschonken. Het assortiment wisselt regelmatig zodat voor de vaste gasten telkens weer wat nieuws te proeven is. Ook Haagse bierbrouwerijen worden zo nu en dan aangesloten op een van de tappunten.


Brody’s eten en proeverijen

Brody's American Taphouse

Kaasplankje, een plankje met vlees of een goede schaal met warme snacks, de ideale hapjes om te combineren met een proeverij van diverse biersoorten. Naast dat alle bieren los te bestellen zijn worden er ook bier tastings georganiseerd. Dus ben je nog op zoek naar een gezellig informeel bedrijfsuitje of een origineel groepsuitje? Bij Brody’s American Taphouse vertellen de biermasters over het bier en de geschiedenis. Natuurlijk krijg je ook belangrijke smaaktips. Doordat Brody’s werkt met internationale microbrouwerijen proef je tijdens de bier tasting unieke craft bieren van over de hele wereld – waaronder een aantal zeer exclusieve bieren.

Bier hotspot Brody’s

Brody's American Taphouse

Ben je als bierliefhebber op zoek naar een goede hotspot en niet het doorsnee biertje voorgeschoteld wilt krijgen, die je ook bij een gemiddelde bar kunt vinden? Bij Brody’s kun je, je hart ophalen. Wij schrijven Brody’s American Taphouse maar wat graag bij in onze lijstjes met café en bar hotspots in Den Haag. Vergeet niet je biervrienden op de hoogte te stellen van deze hotspot!

Brody's American Taphouse


Gegevens Brody’s American Taphouse

Adres: Korte Molenstraat 2, Den Haag

Telefoonnummer: 070 215 5827

Openingstijden: di t/m zo | borrel

Website: www.brodys.nl