Donuts & Co | Lekkerste verse donuts in Den Haag

Donuts & Co | Lekkerste verse donuts in Den Haag

Eindelijk heeft ook Den Haag zijn eigen donuts winkel. Nee, het is geen Dunkin die de Haagse straten onveilig maakt. Donuts & Co van Marcel Kardol en zijn vrouw durven het aan een zaak te openen met uitsluitend donuts. Dagelijks worden er honderden verse donuts gemaakt en verkocht in hun winkel in de Papestraat. Het bekende straatje waar onder andere de kleinste frietwinkel zit en natuurlijk Het Kroket Loket. Donuts Den Haag een absolute must visit voor de zoetekauw.

Donuts Den Haag

Wat deze donuts onderscheidt ten opzichte van de rest? Waar moeten we beginnen, van de smaak tot de luchtigheid. Niks geen fabrieksdonuts die allemaal even groot zijn. Elke dag worden de donuts vers gemaakt van organische en biologische producten. Zo wordt er rietsuiker en kokosolie gebruik en na het frituren belegd met tal van diverse glazuurlagen en smaken, 20 verschillende donuts in totaal. Variërend van groene matcha met pistache donuts, roze hibiscus tot de klassieke witte vanille variant. Een feestje voor je smaakpapillen!


Snacktime

Dus ben je in Den Haag en heb je zin om even te snacken dan is het de Papestraat waar je moet zijn. Frietje om te beginnen bij de kleinste frietwinkel, door lopen naar het einde van de straat voor een vers gefrituurde kroket om vervolgens af te sluiten met één of meerdere donuts van Donuts & Co. Klinkt als de ideale zaterdag snackdag, toch?

Impressie


Gegevens Donuts & Co

Adres: Papestraat 10, Den Haag

Telefoonnummer: 06 2640 4380

Openingstijden: di t/m zo | lunch & snack

Website: http://www.donutsandco.com/