Hofhouse | Verzameling van foodconcepten

Hofhouse | Verzameling van foodconcepten

Den Haag is een spraakmakende horecagelegenheid rijker, Hofhouse biedt haar gasten maar liefst acht uiteenlopende horecaconcepten. De nieuwe hotspot van Den Haag huisvest de bekende en onbekende horecaformules SLA, Burgerz, de Italiaan Da Portare VIA, de Mexicaan MadMex, de Aziatische keuken van Noomi en de koffie en tosti’s van Toastable. Daarnaast zijn er een tweetal pop-up units die met de seizoenen wisselen, beginnend met het vrieskoude schepijs en cocktail sorbetijs van Lekkernijs en de verse oesters van Zilt en Zalig.

Noodles, taco’s en tosti’s

Naast burgers is ook Mexicaans streetfood niet meer weg te denken. Bij de Mexicaan MadMex kun je terecht voor taco’s, burrito’s, nachos en quesadilla’s. Allen bereid op een eigenwijze manier. Tevens geschikt voor take-away, handig voor als je snel weer door moet. Heb je meer zin in de Aziatische keuken dan kan je terecht bij nieuwkomer Noomi. Hier worden bowls met noodles, groentes en vlees of vis geserveerd. Ook de bekende ramen soepen zijn bij Noomi te vinden. Of kies voor de Aziatische steamed buns. Voor een verse kop koffie en een goed begin van de dag is er Toastable die driedubbele culinaire tosti’s serveert. Goed brood, veel kaas en alles wat je maar lekker vindt ertussen in. Ga jij voor de versie met kip, bacon, kerrie, paprika, kaas of die met gorgonzola, peer, walnoot, balsamico of de versie met geitenkaas, courgette, honing, zongedroogde tomaat en spinazie? Dat wordt lastig kiezen!


Gevriesdroogde ijsjes en oesters

De pop-up elementen zijn ingevuld met twee unieke foodconcepten: Lekkernijs en Zilt en Zalig. Lekkernijs is niet alleen een smaaksensatie. Ook de manier waarop het ijs voor je neus bereid wordt, is zeker een bezoekje waard. Bij Lekkernijs worden vers bereide fruitsmoothies binnen een minuut veranderd in ijsjes. Dit gebeurt door het opschenken van stikstof waarbij een enorme witte wolk neerdaalt over de ijskar en vloer. Het resultaat is zacht schepijs en cocktail sorbetijs. Of zoals Babette zegt: ‘Gun je smaakpapillen een ruimtereis!’. Ook voor de culinaire lekkerbek kom je bij Hofhouse aan je trekken, bijvoorbeeld bij Zilt en Zalig. De Gillardeau, Zeeuwse platte, Prat ar Coum of Kys Marine zijn een paar voorbeelden van oesters die de oesterman ter plekke voor de gast opent. Mond open en slurpen maar!

Hofhouse algemeen

Even kort opgesomd, Hofhouse is een nieuwe horeca hotspot van maar liefst 1.000 m2 meter waar je terecht kan voor zowel ontbijt, koffie, lunch, borrel als diner. De open units geven je als bezoeker letterlijk een kijkje in de keuken. De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ook ruimte voor take-away. Aan de buitenzijde staat inmiddels een terras. De bar binnen is uitgerust met een groot assortiment speciaalbieren, wine by the glass, spirits en cocktails, ohja en op dit moment zijn de cocktails op vrijdag tussen 17:00 uur en 20:00 maar € 7,=. Ook de gin tonics! Naast eten & drinken worden er het hele jaar diverse evenementen georganiseerd. Kom je al ogen en oren te kort bij de food en drinks, maak dan je borst maar nat, want ook de architectuur van het pand en de inrichting zijn zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Impressie


Gegevens Hofhouse

Adres: Rijnstraat 10, Den Haag

Telefoonnummer: 06 8246 3895

Openingstijden: ma t/m vrij | lunch & diner

Website: https://www.hofhouse.nl