Ich Bin Ein Hamburger

Ich Bin Ein Hamburger

Tafeltjes met stralend wit linnen onder een mega glazen dak! Gastheren die rondlopen in overhemden met Franse gilets. Je zou bijna denken dat je hier in een Franse bistro eet of een chique restaurant. Dit is ook wel een beetje zo, maar het is toch echt de Haagse burgertent, Ich Bin Ein Hamburger.

Ich Bin Ein Hamburger in oude drukkerij

Het ligt helaas niet in het centrum van Den Haag, maar de locatie is wel te gek. Als je aan komt rijden heb je niet het idee dat er achter de ruige gevel met graffiti dit stoere restaurant schuilt. In de voormalige drukkerij aan de Prins Hendrikstraat is nu Ich Bin Ein Hamburger gevestigd.


De burgers

Naast wat vis- en vleesgerechten staan er een zestal hamburgers op de kaart. Van een vegetarische tot een gambaburger. Maar de echte pareltjes zijn toch echt de Double Duckburger en de Beefburger Rossini. Van allebei één alsjeblieft.

De Double Duckburger is een echte aanrader als je niet vies bent van een lekker stuk eend. De burger is gemaakt van confit de canard, foie gras en vijgensaus, wauw wat een te gekke combi. Liever een stukje rundvlees dan ga je voor de Beefburger Rossini met foie gras en truffel-Madeirasaus, mmm…

Deze hamburgertent is toch wel één van de beste burger hotspots in Den Haag als je het ons vraagt. En de prijs is absoluut niet gek voor de kwaliteit die je krijgt, nodig dus snel je vrienden uit of neem je vriend(-in) mee voor een romantische date, want dat kan hier prima!

Impressie


Gegevens Ich Bin Ein Hamburger

Adres: Prins Hendrikstraat 53, Den Haag

Telefoonnummer: 070 392 7252

Openingstijden: di t/m zo | diner

Website: http://ichbineinhamburger.com